Онлайн обучения

 

Знаем, че не винаги е лесно да отделите време и средства за традиционното обучение, което трудно се вмества във вашия натоварен график или сте в невъзможност да пътувате поради ангажименти на друго място! Предлагаме Ви едно модерно, иновативно и практично решение - онлайн обучение.

 

Онлайн обучението Ви поставя извън пространствените и времеви ограничения: можете да учите, където и да сте, когато се чувствате по-фокусирани. Имате достатъчно време да преглеждате учебните си материали без да сте обвързани със строгото разписание на редовните лекции.  Не променяте начина си на живот;трупането на знания и умения не пречи на Вашата работа.За да посещавате онлайн курсовете ни не Ви е нужно да имате по-специални компютърни умения, нито да инсталирате допълнителен софтуер на компютъра си, в платформата се влиза чрез всеки браузър. Всичко, от което имате нужда е: компютър с интернет връзка.

 

Удостоверението /Сертификатът, които се издават след завършване на курса, са същите както и при редовната форма на обучение.Нашата цел е да ви улесним максимално, като ви предоставим тук необходимите материали за провеждане на курса, а вие имате възможност да се запознаете подробно с тях и след това да проведете тестове, чието успешно издържане ви гарантира удостоверение/сертификат за съответното обучение.