Как да заявя своето онлайн обучение?

  


След като сте избрали от сайта ни желаното от вас обучение и сте се уверили, че за него се предлага дистанционно обучение, моля да отворите формата СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС от меню КОНТАКТИ и да попълните исканите данни. В полето СЪОБЩЕНИЕ запишете името на избрания курс и желанието ви за дистанционно обучение. Необходимата лична информация е име и фамилия, валиден адрес за електронна поща. Моля уверете се, че данните са точни!

На посочения от вас имейл ще изпратим  Вашето потребителско име и парола за достъп до нашата онлайн платформа.С тях ще получите и проформа фактура за заплащане на избраното обучение. Независимо от броя на курсовете, в които ще се запишете Вие се нуждаете от само една регистрация! .
Изпращането на заявка не Ви гарантира автоматично записване в дадено обучение.Всички заявки трябва да бъдат потвърдени от нас, след получаване на плащане по банков път или на място в брой. След заплащане в подстраница КУРСОВЕ, във Вашият профил ще се активира избраното обучение с пълен достъп. Получавате 30-дневен неограничен достъп до всички учебни материали от онлайн обучението.


Удостоверението /Сертификатът, които се издават след завършване на курса, са същите както и при редовната форма на обучение.Нашата цел е да ви улесним максимално, като ви предоставим тук необходимите материали за провеждане на курса, а вие имате възможност да се запознаете подробно с тях и след това да проведете тестове, чието успешно издържане ви гарантира удостоверение/сертификат за съответното обучение.